Tot 17 & 18 november 2018!

De 6e Zevenheuvelennacht én de 35e NN Zevenheuvelenloop zullen plaatsvinden op 17 & 18 november 2018. De inschrijving start op 1 juni a.s. 

Wij blikken terug op een fantastische editie in 2017 waarbij Joshua Cheptegei het wereledrecord miste op een luttele drie seconden. Met een fabuleuze tijd van 41.16 liep hij de tweede snelste tijd allertijden. Bij de vrouwen streed een viertal tot de laatste meters om de winst. De Ethiopische Birke Debele was de snelste in 48.52. De tienduizenden deelnemers genoten bij prima hardloopomstandigheden, met een bui en wat wind, van de vlekkeloos verlopen 34e editie.

De avond voorafgaand aan de NN Zevenheuvelenloop was het de beurt aan 900 kinderen tijdens de Mini Zevenheuvelenloop. Ondanks de regen maakten zij er een feest van. Mike Foppen wist voor de vierde keer de Zevenheuvelennacht op zijn naam te schrijven.

Scholten Awater Bedrijvenloop

De Scholten Awater Bedrijvenloop werd voor het derde jaar op rij gewonnen door het snelste team van het Raboudumc. Ook tijdens de Zevenheuvelennacht was er voor het eerste een bedrijvenklassement. Dit werd gewonnen door Jan Linders Supermarkten.

Inschrijving 2018

Vanaf 1 juni 2018 kun je je weer inschrijven voor de editie van 17 & 18 november 2018.

 

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram

Andere evenementen:

Stevensloop

Marikenloop