ABC

In dit A-B-C vind je informatie op trefwoorden, alfabetisch gerangschikt.

Affiche

Download hier het affiche van 2017.

Afstand

Tijdens de Zevenheuvelennacht lopen de deelnemers een afstand van 7 kilometer.    

Annuleren

Als je wilt annuleren, mail dan naar maarten.krol@zevenheuvelenloop.nl. Lees eerst de annuleringsvoorwaarden.

App

Download nu de gratis NN Zevenheuvelenloop app.

Bedrijvenloop

Je kunt ook met een bedrijventeam meedoen aan de Scholten Awater Bedrijvenloop.

Contactgegevens

Klik hier voor de contactgegevens.

Deelnemersinformatie

Klik hier voor de online deelnemersmagazine. Lees dit goed door.

Drank onderweg en na afloop

Zevenheuvelennacht: op het 7 kilometer lange parcours zal één drankpost, waar water wordt uitgedeeld, worden ingericht. Aan de finish is er AA Drink SPORTWATER LEMON.

Duurzaamheid

De Zevenheuvelennacht zal zoveel mogelijk op duurzame wijze georganiseerd worden.  Lees meer onder duurzaamheid.

Eigen vervoerstoeslag

Iedereen die niet met de trein komt, niet in de regio Nijmegen woont en op de dag van de wedstrijd niet in het bezit is van een NS- of OV-jaarkaart, betaalt een eigen-vervoerstoeslag van € 5,-. Deze toeslag is bedoeld om het reizen per openbaar vervoer te stimuleren. Dit is niet alleen een belangrijk argument uit milieu-oogpunt, maar het voorkomt ook dat het centrum van Nijmegen verstopt raakt met auto's. De opbrengst van de eigen-vervoerstoeslag investeert Stichting Zevenheuvelenloop in duurzame projecten. Klik hier voor meer informatie.

Foto: gratis actiefoto's

Tijdens de Zevenheuvelennacht worden alle deelnemers  gefotografeerd. Je kunt de foto's downloaden via het camera icoontje achter je naam in de uitslagen. Alle foto's mag je gratis downloaden. 

Garderobe

Laat zoveel mogelijk spullen en (grote) sporttassen in de kleedaccommodatie achter. Kleding die je vlak voor de start nog wilt uittrekken, doe je in een klein tasje en kun je afgeven in een van de garderobetenten die je vindt vlak voor de startvakken. Gebruik hiervoor een linnen of plastic tasje. (Grote) sporttassen worden niet geaccepteerd in de garderobetenten. 

Goede doel

Natuurmonumenten is het goede doel van de Zevenheuvelennacht. Lees hier meer informatie.

Hoogteprofiel

Klik hier om het hoogteprofiel van de Zevenheuvelennacht te bekijken.

Medaille

Iedereen krijgt na de finish een mooie medaille. Als je geen prijs stelt op een medaille, kun je dit bij je inschrijving aangeven. Je ontvangt dan een korting van €1,50 op het inschrijfgeld.

Medische hulpverlening

Bij een sportevenement is er wel eens sprake van blessures, ongelukken of groter medisch ongemak. De Stichting Zevenheuvelenloop heeft een uitgebreid netwerk van medische dienstverlening. In samenwerking met het ziekenhuis Radboudumc zorgen de vele EHBO' ers voor dat de medische zorg zo optimaal mogelijk verloopt.

Mini Zevenheuvelenloop

Voor de kinderen is er op zaterdagavond de Mini Zevenheuvelenloop. Deze vindt plaats in het start- en finishgebied van de Zevenheuvelennacht, op de Groesbeekseweg.

Omkleden

Voor individuele lopers is er de mogelijkheid om om te kleden in één van de daartoe ingerichte parkeergarages. 

Overnachten

Maak je er een compleet Zevenheuvelenweekend van? Kijk dan op www.regioarnhemnijmegen.nl/hotel voor de mogelijkheden.

Parcours

Klik hier voor meer informatie over het parcours.

Prijzen

De Zevenheuvelennacht is een puur recreatieve loop, waar wedstrijdlopers uiteraard welkom zijn, maar er zijn geen (geld)prijzen beschikbaar. Wel worden de eerste drie mannen én vrouwen overall gehuldigd op het podium nabij de finish (direct na afloop).

Reglement

Alle deelnemers m/v verklaren zich akkoord met het reglement voor individuele deelnemers.

SMS bericht: een bericht gratis!

Verras je oma in Nieuw-Zeeland, je buurvrouw of je trotse zoon met een gratis SMS met je tussentijden en eindtijd zodra je over de streep bent. Als je je via deze website inschrijft, kun je het telefoonnummer opgeven waar je bericht naar toe moet worden gestuurd. Wil je meerdere SMS-jes versturen dan betaal je € 0,50 per extra bericht. 

Start

Start van de Zevenheuvelennacht is om 19.00 uur

Tijdregistratie

De tijdregistratie gebeurt door middel van de MYLAPS Bibtag. Een tijdwaarnemingsysteem dat in het startnummer verwerkt wordt.

Tijdslimiet

De Zevenheuvelennacht kent limiettijden. We gaan daar soepel mee om. De limiet voor de 7 km is 1 uur. Als een loper door de bezemwagen wordt gepasseerd, kan de loper plaatsnemen in de bezemwagen of het parcours over het trottoir of het fietspad vervolgen. Het vervolgen van het parcours geschiedt op eigen risico. Lopers die zich achter de bezemwagen bevinden, komen niet in aanmerking voor een medaille en worden niet in de uitslag opgenomen.

Toiletten

Bij de kleedaccommodaties en in het start-finishgebied staat op vele plekken een groot aantal toiletten. In de buurt van de drankposten staan enkele toiletten.

T-shirt


Er is weer een nieuw Zevenheuvelenshirt. Het is een New Balance shirt gemaakt van functioneel en 100 % gerecycled materiaal. De bedrukking is door middel van gesublimeerde druktechniek op de shirtjes aangebracht, waardoor je geen dikke "plak" op je shirt voelt. Nieuw dit jaar zijn de lange mouwen, ideaal voor de herfst- en wintermaanden. 

.

 

Uitslagen

De uitslagen van de Zevenheuvelennacht vind je dezelfde avond al op deze website.  Klik hier voor de uitslagen van de Zevenheuvelennacht 2016.

Zandloperstart

We streven ernaar -gezien het grote deelnemersveld- zoveel mogelijk ruimte te creëren op het parcours. Daarom start iedereen in startvakken op basis van verwachte eindtijd. Daarom ook wordt vlak vóór de startstreep de weg van 10 naar 2.25 meter afgeknepen. Hierdoor ontstaat meer loopruimte vlak na de start en elders op het parcours.

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram

Andere evenementen:

Stevensloop

Marikenloop