Inschrijving gesloten

De inschrijving is gesloten. Hieronder kun je nog een keer alle informatie nalezen over de inschrijving.

 

Wat kost het en wat hoort erbij? 

Inschrijven voor de Zevenheuvelennacht kost €14,75. Bij je inschrijving is inbegrepen: 

een startnummer met je naam en BibTag voor de tijdregistratie)
• een medaille voor iedereen aan de finish
• actiefoto's die je gratis kunt downloaden
• water onderweg
• een flesje AA Drink aan de finish
• een SMS met je finishtijd

T-shirt

Bij je inschrijving kun je het nieuwe Zevenheuvelenshirt bestellen. Het kost €22,50 en is gemaakt van gerecyclede grondstoffen. De eigenschappen van de stof maken het een shirt dat prettig voelt en uitermate geschikt is voor sporters (niet alleen hardlopers). Het is gemaakt door New Balance, dus goede kwaliteit is gegarandeerd.

Nieuw: lange mouwen
Het nieuwe shirt heeft lange mouwen. Ideaal om ook in de herfst en winter in te sporten.

Klik hier voor vergroting en hier voor een overzicht van de afmetingen.

Treinarrangement

Met veel succes heeft de Stichting Zevenheuvelenloop het NS combi-kaartje geïntroduceerd: een voordelig treinkaartje (€ 16,00) van en naar alle stations in Nederland. We willen graag dat zoveel mogelijk lopers en loopsters die niet uit de regio Nijmegen, met de trein naar Nijmegen komen. Beter voor het milieu en beter voor de verkeerssituatie in de stad Nijmegen. Een treinkaartje bestel je bij je inschrijving. Ook voor meereizende supporters, familie, vrienden en vriendinnen kun je bij je inschrijving een NS kaartje bestellen. Voor niet-deelnemers zijn de kaartjes 1 euro duurder. Klik hier voor meer informatie.

Medaille

Niet iedereen stelt prijs op een medaille. We geven je daarom de keuze. Bij je inschrijving kun je aangeven of je aan de finish geen medaille wilt ontvangen. Indien je aanvinkt dat je geen medaille hoeft, krijg je een korting van €1,50.

 

Eigen vervoerstoeslag

Om het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren, betalen alle deelnemers die toch met de auto willen komen (niet in de regio Nijmegen wonen, en ook niet beschikken over een OV- of NS-jaarkaart) een eigen vervoertoeslag van € 5,-. Voor meer informatie, klik hier.

Annuleren

Als je onverhoopt niet mee kunt of wilt lopen, kun je je inschrijving annuleren. Dan zijn onderstaande annuleringsvoorwaarden van toepassing. Annuleren kun je door middel van een mail naar: maarten.krol@zevenheuvelenloop.nl.  Vermeld hierbij je referentiecode.

  • Tot en met 22 september: als je uiterlijk 22 september je inschrijving intrekt, beschouwen we deze als niet gedaan en vindt er volledige restitutie plaats.
  • Van 23 september t/m 21 oktober: de kosten van het startnummer worden niet gerestitueerd. Wel vindt restitutie plaats van treinkaartjes, eigen vervoertoeslag en T-shirts. Er wordt € 2,00 administratiekosten in rekening gebracht.
Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram

Andere evenementen:

Stevensloop

Marikenloop