AA DRINK

AA Drink is de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers in Nederland. En dat is niet voor niets. AA Drink kent hardlopers door en door en weet precies welke sportdrank op een bepaald moment vereist is om optimaal te presteren. Als trotse sponsor en supplier van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop voorziet AA Drink alle atleten van de juiste sportdrank op het juiste moment. Hardlopen doe je met AA Drink!

ONDERWEG EN AAN DE FINISH

Op 5 km en 10 km langs het parcours vind je een verzorgingspost van AA Drink. Daar staan we voor alle hardlopers klaar met Iso Lemon, de isotone dorstlesser die snel vocht, koolhydraten en elektrolyten terug aanvult. Ook op de finish ontvang je van AA Drink een flesje Iso Lemon om je vocht, koolhydraten en elektrolyten weer aan te vullen om zo het natuurlijk herstel na je inspanning te bevorderen. 

WELK GEBRUIKSMOMENT?

Wist je dat we voor elk specifiek gebruiksmoment in de sport een sportdrank beschikbaar hebben? Elk gebruiksmoment vereist namelijk zijn eigen unieke sportdrank. Alleen zo haal je het maximale uit je prestatie. Zo gebruik je AA Drink Pro Energy het beste voordat je gaat sporten, AA Drink Iso Lemon tijdens het sporten en AA Drink High Energy vooral na het sporten. Bekijk de gebruiksmomenten en de specifieke productinfo per sportdrank op onze website.

Volg ons op:

Facebook
Twitter
Instagram